Beylikdüzü Günlük Kiralık Daire Sektörü Nereye Gidiyor ?

Her Geçen Gün Çığ Gibi Büyüyen Beylikdüzü Günlük Kiralık Daire Sektörünü İnceliyoruz.

Günlük Kiralık Evler Kapatılmalı Mı ?

f: id: beylikduzugunlukkiralikdaire: 20150322062100j: Düz  Günlük kiralık evler kapatılmalı mı denilince oteller heyecan yapıyor. Ne yazık ki Türkiye'de bir takım işler böyle yürüyor. Bu güne kadar basında günlük kiralık ev sektörü ile olumsuz yönde çıkan haberlerin %90 kadarı otel işletmecileri tarafından yaptırıldı. Türk toplumu üzerinde bu sektör hakkında çok ciddi bir ön yargı yaratılmış durumda. Oysa emin olun bütün Dünya'da yapılan bir iş. Toplum ahlakına aykırı diyorlar. Otelden ne farkı var. Ekonomiye zarar veriyor diyorlar. Fatura kesmeyen onca bakkal, manav, pazarcı, cafe restaurant var. Bu insanlar ekonomiyi bu kadar düşünüyorlar da bu güne kadar çıkıp neden bu faturasız işlem yapanlardan bahsetmediler. Arkadaşlar kısaca zaten öyle bir güç yok. Demokratik bir ülkede ortada yasalara aykırı bir durum yokken kimse çıkıpta biz bu sektörü yasaklıyoruz diyemez. Denetim ve yaptırım getirilebilir, getirilmelide fakat kapatılamaz. Ülkede talep gören ve her gün on binlerce insanın tercih ettiği bir sektörü kapatmak derebeylikten başka bir şey değildir. Bunuda devlet eliyle yapacaklarını sanmıyorum. 

Diyeceğim o ki bir kaç imam nikahlı kendini bilmezin ailesine, kızına, çoluk çocuğuna zahip çıkmayan cahilin ortaya attığı bir laftır. Günlük kiralık evler kapatılamaz. Fakat devletin bu sektöre çok acil ivedilikle el atması şart.

Ülkemizde günlük kiralanan evlere çok ciddi bir talep var. Kapatılması söz konusu dahi olamaz.

Bu sektöre ön yargı ile bakan Dünya'dan ve ülkemizden bi haber milyonlarca insan var. Ve gereksizce soruyor, neden günlük ev kiralanır ?

Bu insanlara cevap vermek ve meraklarını gidermek için NEDEN GÜNLÜK EV KİRALANIR anlatayım. 

beylikduzugunlukkiralikdaire.hatenablog.com

Yada siz direk Beylikdüzü günlük kiralık daire sektörü ile alakalı yazımıza bir göz atın.